Oplevelser 2017-03-27T16:54:56+00:00

SVØMMEHAL

Svommehal1
Svommehal2
Svommehal3

Vandpjaskeri eller banesvømning?

Om det er drøn hedt, eller regnen pjasker ned, så garantere vi at svømmehallen er et hit. Med boblezone, padehat, vandrutsjebaner, store baderinge, oppustelige havdyr og meget mere er svømmehallen på Gammelbro Camping en sikke vinder for vandhunde i alle aldre.

Om det er drøn hedt, eller regnen pjasker ned, så garantere vi at svømmehallen er et hit. Med boblezone, padehat, vandrutsjebaner, store baderinge, oppustelige havdyr og meget mere er svømmehallen på Gammelbro Camping en sikke vinder for vandhunde i alle aldre.

Sjov og ballade

Også for de små

Informationer

Vand temp.: 27 grader
Banelængder: 25 meter
Åben for indgang alle dage kl. 09.00 – 20.00
Man skal være ude senest kl. 21.00

(Svømmehallen er åben fra påske til efterårsferie uge 42)

Der er mulighed for morgensvømning / banesvømning hver morgen kl. 07.00 – 09.00
I dette tidsrum er bassinet forbeholdt svømmere

(Svømmehallen er åben fra påske til efterårsferie uge 42)

15 kr./pers (campinggæster)
25 kr./pers (ikke- campinggæster)
10 kr./pers (kl. 07.00 – 10.00).

LEGEPLADS

Legeplads1
Legeplads2
Legeplads3
Legeplads4

Her er der plads til leg

Har børnene det godt, så trives forældrene også! Den store legeplads ligger trygt placeret, fri af al trafik med ryggen mod mark og plantage. Her finder du barnets foretrukne legeplads, for der er plads til at udfolde sig. Med boldbaner, hoppepuder, kæmpe rutsjetårn, gynger,

vippedyr, mooncars, gravemaskiner og meget mere, spreder legen sig fra det ene sted til det andet. I finder også en indendørs legehal med kuglebad, byggeklodser, bordtennis, pool m.m. På Gammelbro Camping har børn og barnlige sjæle det godt!

Informationer

Gammelbro Camping har i alt 3 legepladser
Legepladsen er ca. åben fra
09.00 – 23.00

STRAND

Strand1
Strand2
Strand3
Strand4
Strand5

En børnevenlig badestrand

Stranden ligger til grund for Gammelbro Campings eksistens og var en del af historien fra begyndelsen. Den fine sandstrand og det stille vand har til alle tider været et hit, og udgjorde dengang, som i dag, et udflugtsmål for mange. Lige foran campingpladsen finder du den gode badestrand.

Bevæger man sig lidt nord på finder man en stor muslingebanke og noget af Danmarks bedste fiskevand. Syd på mod Råde vil du opdage ændringer i terræn med store muligheder for at samle sten og gå på undervandsjagt. Med to bådslip er gode muligheder for at få båden i vandet.

Se badevandsprofil

KREATIVT VÆRKSTED

kreativ1
kreativ2
kreativ3

Et slaraffenland for kreative hoveder

Gammelbro Camping har noget for en hver smag. I Det Kreative Værksted vil du blive mødt af en positiv stemning blandet op med et væld af former, farver, figurer og små nipsting. Bare det at gå rundt og se hvad der gemmer sig i hjørnerne og lade sig inspirere af de mange ting der møder en, er en oplevelse.

Med 200 m2 værksted, delt op i hyggelige afdelinger og små kroge er det gode chancer for at glemme tid og sted, mens man føres ind i en verden, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Det Kreative Værksted på Gammelbro Camping er et tilbud og tilløbsstykke, for både børn og voksne.

Værkstedet byder på en lang række hobbyrelaterede områder.
Kom ind og kig, book en tid, hent inspiration, eller snup en kop kaffe eller te.

INDEN du kan arbejde på værkstedet, deltager du på den obligatoriske rundvisning, der afholdes på alle åbningsdage præcist kl. 9:30.
Du får set værkstedet og vi fortæller, hvordan ”det hele” fungerer.

Børn har altid en voksen med som hjælper. Er barnet fyldt 12 år, kan det efter aftale med os arbejde selvstændigt på samme vilkår som de voksne.
Reservation foretages af voksne. ALLE, både aktive, hjælpere og dem der ”bare” kigger på, noteres med navn og tlf. på listen.
Ønsker du at reservere pladser på værkstedet hjemmefra, er det muligt via mail og tlf. Reservationen er gyldig, når du har fået en bekræftelse fra os.

OBS: For at tilgodese jer og skabe ro, plads og tid til den enkelte, bedes du møde, når vi åbner. Ved sygdom eller lignende kontakt os for at afmelde.

Åbningstiderne finder du under åbningstider, her på hjemmesiden og på døren.

For- og eftermiddag er for alle. Torsdag aften er kun for voksne.

Er du/I på pladsen som en del af en større gruppe, tilbyder vi gerne efter aftale særlige arrangementer for jer, uden for de almindelige åbningstider.

Oplysning: Du kan købe materialer og emner, dog IKKE som i en almindelig butik. Nogle ting sælges kun i begrænset omfang. Noget forbeholdes udelukkende arbejdende gæster, der ligeledes i forhold til vores hjælp prioriteres først.

Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget, vi glæder os til at se dig 😉
Venlig hilsen Malene og Dorthe
Du træffer os på værkstedet / 20164170 / kreativ@gammelbro.dk

MINIGOLF

Minigolf1
Minigolf2
Minigolf3

12 spændende baner

Anlægget består af 12 baner og er en fryd for øjet og en fornøjelse for dem der elsker minigolf. Som en god støtte på de varme sommerdage ligger Café og butik lige ved siden af. Her finder du bl.a. lækker is og kolde drikke.

Siger man Camping, må man også sige minigolf! Minigolfbanen er en klassiker i det danske sommerland, og på Gammelbro Camping sætter vi rammerne for en alletiders minigolf-oplevelse. Vi er gået skridtet videre og har anlagt en Adventure golfbane.

Spilleregler

  1. Hvert slag tæller. Der tælles 1 ekstra slag, hvis bolden hopper ud af banen, efter den har gennemløbet en forhindring, samt hvis man ikke har fået bolden i hul med det 6. slag (der skrives altså 7).
  2. Bagved forhindringen skal bolden viderespilles fra det sted, den er blevet liggende. Bliver bolden umulig at spille, f. eks. ved banden eller tæt på forhindringen, må den flyttes ca. 5 cm frem i en ret vinkel.
  3. Hopper bolden ud af banen, efter den er kommet korrekt igennem en forhindring, må den lægges tilbage til det sted, hvor den forlod banen.
  4. Har en spiller ikke fået bolden i hul med 6 slag, skal 7 slag noteres, og spillet fortsætter på næste bane.

Priser

Børn (4-12 år):

20 kr.

Voksne:

40 kr.

Informationer

Udstyr lejes i Receptionen
Åbningstider følger receptionen
Normalt kl. 08.00 – 22.00
Banen er ikke forbeholdt pladsen gæster – Alle er velkommen!

TENNIS

Tennis1
Tennis2
Tennis3

Hva’ med et spil tennis?

Motion er sundt – med et spil tennis blive det også sjovt! Tag kampen op mod ven eller familie og få sved på panden – Til sidst længes man bare efter en dukkert, og du bestemmer jo selv om du hopper i svømmehallen eller i Lillebælt.

Tennisbanen på Gammelbro Camping er anlagt med kunstgræs, hvilket skåner spillerens led og sener og giver en optimal spil-oplevelse.

Oplysninger

Pris: 50 kr./time
Udstyr kan lejes i Receptionen – Du er også velkommen til at medbringe eget udstyr.
Åbningstider: følger receptionen
Normalt 08.00 – 22.00
Banen er ikke forbeholdt pladsen gæster – Alle er velkommen!

UNDERHOLDNING

Underholdning1
Underholdning2
Underholdning3

Så sker der noget for børnene

Det Flyvende Kuffertcirkus, Campingteatret m.fl. kan finde på at dukke op til stor morskab og underholdning for alle.

Ind i mellem får vi fint besøg. Klovne og cirkusprinsesser, jonglører og akrobater, løber rundt i manegen når Cirkus Krone gæster Gammelbro Camping. Ugen efter kan det være Peter Pan der laver numre, og sætter gang i den store skattejagt.