fbpx
Aktiv ferie2019-11-25T14:40:08+01:00

ACTURE PARK

ACTURE PARK har det hele

Acture Park er en samling af fede aktiviteter i området omkring Haderslev.
Se MEGET mere på ACTUREPARK.DK

WWW.ACTUREPARK.DK

FISKERI

Lillebælt er godt fiskevand

Lillebælt byder på noget af Danmarks bedste fiskevand. Få hundrede meter nord og syd for Gammelbro Camping langs kysten er det rigtig godt at fiske bl.a. havørred og hornfisk. Du kan også sejle ud og finde de gode fiskepladser til torsk og fladfisk.

Der er rige muligheder, så det er bare med at komme af sted, og husk på at overnatning, bespisning m.m. er ikke er noget problem.

Køb fisketegn her

Inspiration

UNDERVANDSJAGT

Undervandsjagt i Lillebælt

Undervandsjagt er en fed kombination af snorkling, hvor dine øjne åbnes for en ny verden under vandet, og jagt, hvor det går ud på at jage fisk med harpun eller håndspyd. Det foregår uden iltflaske, og med bare én vejrtrækning gælder det om at bevare roen og ramme plet.

Man bevæger sig lydløst og fri gennem vandet, og kan blive ved så længe man har tid og lyst. Alle kan være med, for det kræver ikke særlig meget andet et par svømmefødder, en dykkermaske og en spids pin, og så er du i gang. Det foregår oftest på lavt vand, tæt langs kysten.

Se hvad undervandsjagt er

HAVKAJAK

Havkajak på Lillebælt

Måske er du på vej ind for at udforske Haderslev fjord med dens mange sving og spændene natur, eller også er i to der har besluttet at ville se Årø fra kystsiden. Der er gode muligheder for uforglemmelige oplevelser på vandet.

Forestil dig en tidlig sommermorgen, hvor du lydløst skære dig vej gennem Lillebælts stille blå vand, og mærker solen der begynder at varme, mens fuglene kvidre i træerne langs kysten.

DYKNING

Dykning i Lillebælt

Mange bliver overraket første gang de dykker ved Årøsund. Der er ofte god sigt, og man opdager at bunden er stærkt muslingebegroet. Alligevel er der ved nærmere eftersyn meget variation. Det er ikke unormalt at møde et par voksne torsk. Den store vandgennemstrømning i Lillebælt øger antallet af forskellige dyr og planter.

Der er også mulighed for hurtigt at få noget dybde på, hvilket gør stedet oplagt til kursusdyk.
Med to bådramper har i også mulighed for at sætte båden i vandet og sejle ud og udforske andre dele af lillebælt.

Haderslev Dykkerklub

Billeder af fyldningsrum

Priser på flaskeopfyldning

1 stk. dobbelt 10 liters = 30 kr.
1 stk. dobbelt 12 liters = 50 kr.
1 stk. 12 liters mont. med 5 liter pony = 40 kr.

LØB & CYKLING

Løb eller cykel i naturen

I området omkring Gammelbro Camping er der mange u trafikerede stier og små veje, som er alltiders til løbeturen. Der er en afmærket rute omkring Årøsund by på 5 km. Campingpladsen kan være dit udgangspunkt da ruten går herigennem.

Ruten går langs kysten, over Årøsund havn, igennem sivskov, langs marker og igennem by. Er du til længere ture kan du løbe gennem de gamle hyggelige landsbyer, Råde, Flovt, Østby, Stevelt og Hajstrup. Dette vil også være en spændene tur på cykel.

Sønderjylland på cykel

Camino Haderslev Næs

Udlejning af Mountainbike

FERIE MED BÅD

Campingferie med båd

Lillebælts næsten altid stille vand er oplagt til al slags vandsport. Er du gæst på Gammelbro Camping, kan du frit benytte pladsens bådslip, til at få båden i vandet. Herfra handler det så bare om at komme op og stå på de her vandski

eller det her wakeboard, eller måske du foretrækker at sidde i ringen eller på bananen?
På dage med god vind er der flere der kitesurfer i området ud for Årøsund. På med våddragten og af sted – Lillebælt venter!

Regler for vandscootere

Vi har også

2 x bådramper

til fri afbenyttelse 

Over 100

bådpladser

Aktiv campingferie

På Gammelbro Camping har du i høj grad mulighed for at nyde en meget aktiv campingferie. Hos os er det i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for, hvor aktiv din ferie skal være. Med vores belligenhed ud til Lillebælt er der lagt an til aktiv camping med afsæt i vandsport. Fiskeri, dykning, snorkling, havkajak, vandski, sejlads. Du vælger selv og sætter selv tempoet. Lillebælt er på mange måder perfekt til vandsport.

Men også på land tilbyder vi masser af aktiviteter, så du kan stramme en aktiv campingferie til det yderste. Især gåture, løb og cykling er oplagte muligheder i området omkring Gammelbro, når du er interesseret i aktiv camping. Både naturen, landbrugsområderne og de små rare byer giver ideelle muligheder for at holde en aktiv campingferie, også på landjorden.