Aktiv Ferie

Forside » Aktiv Ferie

Aktiviteter

Aktiviteter for alle aldre

På Gammelbro har vi mange spændene aktiviteter og tilbud i løbet af sommeren.

Klik ind på vores aktivitetskalender og se hvad der sker:

Fiskeri

Lillebælt er godt fiskevand

Lillebælt byder på noget af Danmarks bedste fiskevand. Få hundrede meter nord og syd for Gammelbro Camping langs kysten er det rigtig godt at fiske bl.a. havørred og hornfisk. Du kan også sejle ud og finde de gode fiskepladser til torsk og fladfisk.

Der er rige muligheder, så det er bare med at komme af sted, og husk på at overnatning, bespisning m.m. ikke er noget problem.

Dykning

Dykning i Lillebælt

Mange bliver overrasket første gang, de dykker ved Årøsund. Der er ofte god sigtbarhed, og man opdager, at bunden er stærkt muslingebegroet. Alligevel er der ved nærmere eftersyn meget variation. Det er ikke unormalt at møde et par voksne torsk. Den store vandgennemstrømning i Lillebælt øger antallet af forskellige dyr og planter.

Der er også mulighed for hurtigt at få noget dybde på, hvilket gør stedet oplagt til kursusdyk. Med to bådramper har I også mulighed for at sætte båden i vandet og sejle ud og udforske andre dele af Lillebælt.

 • Priser på flaskeopfyldning:
  • Flasker 10 liter
   • 15
    DKK / flaske 
  • Flasker over 10 liter
   • 25
    DKK / flaske 
  • Priseksempel
   • 1 stk. dobbelt 10 liters
    30 DKK
   • 1 stk. dobbelt 12 liters
    50 DKK
   • 1 stk. 12 liters mont. med 5 liter pony
    50 DKK

Løb eller cykling

Løb eller cykel i naturen

I området omkring Gammelbro Camping er der mange utrafikerede stier og små veje, som er alletiders til løbeturen. Der er en afmærket rute omkring Årøsund by på 5 km. Campingpladsen kan være dit udgangspunkt, da ruten går herigennem.

Ruten går langs kysten, over Årøsund havn, igennem sivskov, langs marker og igennem by. Er du til længere ture, kan du løbe gennem de små hyggelige landsbyer, Råde, Flovt, Øsby, Stevelt og Hajstrup. Dette vil også være en spændende tur på cykel.

Sejlads

Campingferie med båd

Lillebælts næsten altid stille vand er oplagt til al slags vandsport.
Er du gæst på Gammelbro Camping, kan du frit benytte pladsens bådslip til at få båden i vandet. Herfra handler det så bare om at komme op at stå på de der vandski eller det der wakeboard, eller måske du foretrækker at sidde i ringen eller på bananen?

På dage med god vind er der flere, der kitesurfer i området ud for Årøsund. På med våddragten og af sted – Lillebælt venter!

 • Vi har også:
  • 2 bådramper
   til fri afbenyttelse

  • Over 100
   bådpladser

Stand Up Paddling

SUP-boards i Lillebælt

På Gammelbro kan du prøve kræfter med den populære vandsport Stand Up Paddling også kendt som SUP-boards. Sejl en tur langs den smukke kyst og se den danske natur fra en ny vinkel. Måske er du endda heldig at spotte et marsvin? De øvede kan tage en dagstur ind ad Haderslev Fjord.

Vi udlejer oppustelige boards klar til brug, og der medfølger naturligvis svømmevest og en paddel, der kan indstilles i højden.

Aktiv campingferie

På Gammelbro Camping har du i høj grad mulighed for at nyde en meget aktiv campingferie. Hos os er det i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for, hvor aktiv din ferie skal være. Med vores beliggenhed ud til Lillebælt er der lagt an til aktiv camping med afsæt i vandsport. Fiskeri, dykning, snorkling, havkajak, vandski, sejlads. Du vælger selv og sætter selv tempoet. Lillebælt er på mange måder perfekt til vandsport.

Men også på land tilbyder vi masser af aktiviteter, så du kan stramme en aktiv campingferie til det yderste. Især gåture, løb og cykling er oplagte muligheder i området omkring Gammelbro, når du er interesseret i aktiv camping. Både naturen, landbrugsområderne og de små rare byer giver ideelle muligheder for at holde en aktiv campingferie, også på landjorden.