Gammelbro Krea

Forside » Gammelbro Krea

Velkommen

Gammelbro Caming har noget for enhver smag. I Det Kreative Værksted vil du blive mødt af en positiv stemning blandet op med væld af former, farver, figurer og  små nipsting. Bare det at gå rundt og se, hvad der gemmer sig i hjørnerne, og lade sig inspirere af de mange ting, der møder en, er en oplevelse.
Med 200 m2 værksted, delt op i hyggelige afdelinger og små kroge er der gode chancer for at glemme tid og sted, mens man føres ind i en verden, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Det Kreative Værksted på Gammelbro Camping er et tilbud og tilløbsstykke for både børn og voksne.

Alt det praktiske

Når du besøger værkstedet første gang, er det vigtigt, at du ser vores introduktionsvideo, inden du går i gang.
Du kan se videoen allerede nu: YouTube
Ja, du skal reservere plads. ALLE, både aktive, hjælpere og dem der "bare" kigger på, skal noteres.
Hvis I er flere, der gerne vil sidde sammen, skal alle pladser bookes i én reservation.
Forhindret? Så husk at melde fra på Tlf. 20164170 (SMS eller opkald)
Børn i alderen 0-14  år skal ALTID have en voksen med som hjælper.
Entréprisen er 20kr. pr. person (gælder for alle inkl. hjælpere, og hvis du blot kigger på). Derudover skal man selvfølgelig betale for de materialer, man bruger i værkstedet.
Du må gerne købe vores materialer med hjem. Du har adgang til butikken, selvom du ikke arbejder i værkstedet – og som noget særligt, kan du desuden plukke fra hylderne i hele værkstedet i det antal, du skal bruge. Vælg frit mellem værkstedets materialer og håndpluk, hvad du behøver til dit næste projekt.
Ønsker du et gruppearrangement, så hold dig ikke tilbage.
Det kan være polterabend, teambuilding, tøsehygge, klassearrangementer eller noget helt femte. Vi stiller gerne hele værkstedet til rådighed – men I kan også udvælge områder på forhånd, f.eks. smykker, blomster i crepepapir eller sandblæsning af glas. Vi vejleder og hjælper jer i hele processen.
Kontakt os gerne på mail kreativ@gammelbro.dk

Kalender

Booking

Formiddag
Åben kl. 9.30 - 12.00
Book
Eftermiddag
Åben kl. 13.00 - 15.00
Book
Voksenaften
Åben kl. 19.00 - 22.00
Book

Hils på teamet...

Malene Enevoldsen
Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet som så i over 20 år. Kreativiteten har altid fyldt i både mit job og min fritid. Jeg brænder for at formidle alle former for krea processer. Elsker at udforske nye krea projekter - blive inspireret af alle slags materialer. Mit motto er som Pippi: "Det har jeg ikke prøvet før - så det kan jeg nok godt".
Christina Jensen
Jeg elsker at være kreativ! At blive inspireret og lade ideerne boble er fantastisk. Det samme gælder fordybelsen og følelsen af øreringe, der finjusteres, stof der bliver til færdig mulepose eller leret, der tager form i hænderne. Jeg er uddannet cand.merc. og har i mange år arbejdet med IT, men efter lidt omveje er jeg i dag landet på min rette hylde.
Jennifer Bocian
I min fritid tegner jeg realistiske dyreportrætter og har en kreativ kunst-toutubekanal. Kunst og kreativitet har altid været en stor del af mit liv, selvom mit tidligere arbejdsliv som lægesekretær førte mig ad andre veje. Gennem årene har jeg brugt meget tid på at tegne, male og at være kreativ. Jeg er født og opvokset i Stuttgart og har boet i Danmark siden 2020.