Gammelbro Krea

Forside » Gammelbro Krea

KREA – WORKSHOP WEEKEND

23-24 september 2023
Vær med til kreativ, inspirerende og lærerig weekend.

Velkommen

Gammelbro Caming har noget for enhver smag. I Det Kreative Værksted vil du blive mødt af en positiv stemning blandet op med væld af former, farver, figurer og  små nipsting. Bare det at gå rundt og se, hvad der gemmer sig i hjørnerne, og lade sig inspirere af de mange ting, der møder en, er en oplevelse.
Med 200 m2 værksted, delt op i hyggelige afdelinger og små kroge er der gode chancer for at glemme tid og sted, mens man føres ind i en verden, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Det Kreative Værksted på Gammelbro Camping er et tilbud og tilløbsstykke for både børn og voksne.

Alt det praktiske

Når du besøger værkstedet første gang, er det vigtigt, at du ser vores introduktionsvideo, inden du går i gang.
Du kan se den på værkstedet i check-in perioden (09.30-10.00 & 13.00-13.30).
Ja, du skal reservere plads. ALLE, både aktive, hjælpere og dem der "bare" kigger på, skal noteres.
Forhindret? Så husk at melde fra på Tlf. 20164170 (SMS eller opkald)
Børn i alderen 0-14  år skal i udgangspunktet ALTID have en voksen med som hjælper.
Bor du på campingpladsen er der gratis adgang!
Man skal selvfølgelig betale for de materialer man bruger.
Kommer du som besøgende "udefra" er du meget velkommen, men entreprisen er 30 kr. pr. person.
Du må gerne købe vores materialer med hjem. Til forskel fra andre hobbybutikker kan du frit plukke fra hylderne i det antal, du skal bruge. Vælg frit mellem værkstedets materialer, og håndpluk hvad du behøver til dit næste projekt.
Ønsker du et gruppearrangement, så hold dig ikke tilbage.
Det kan være polterabend, teambuilding, tøsehygge eller noget helt fjerde.
Kontak os på tlf. 20164170 eller kreativ@gammelbro.dk

Kalender

Booking

Formiddag
Åben kl. 9.30 - 12.00
Book
Eftermiddag
Åben kl. 13.00 - 15.00
Book
Voksenaften
Åben kl. 19.00 - 22.00
Book

Hils på teamet...

Malene Enevoldsen
Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet som så i over 20 år. Kreativiteten har altid fyldt i både mit job og min fritid. Jeg brænder for at formidle alle former for krea processer. Elsker at udforske nye krea projekter - blive inspireret af alle slags materialer. Mit motto er som Pippi: "Det har jeg ikke prøvet før - så det kan jeg nok godt".
Gitte Christiansen
Uddannet skolelærer med stor glæde til de fysiske og kreative fag. Har undervist i 11år. Det bedste er at finde på nye veje og ideer. Er super glad for det kreative univers - fra barn af, har jeg leget med og afprøvet mange materialer og kreative emner. Skønt at formidle det man holder mest af!
Jennifer Bocian
I min fritid tegner jeg realistiske dyreportrætter og har en kreativ kunst-toutubekanal. Kunst og kreativitet har altid været en stor del af mit liv, selvom mit tidligere arbejdsliv som lægesekretær førte mig ad andre veje. Gennem årene har jeg brugt meget tid på at tegne, male og at være kreativ. Jeg er født og opvokset i Stuttgart og har boet i Danmark siden 2020.